VI TILBYDER BÅDE RENOVERINGER TIL PRIVATE SAMT ERHVERV

VORES SPECIALER

KLINKE/FLISEARBEJDE


Meget af vores arbejde består i at renovere badeværelser og vi har den sammenhæng enorm erfaring indenfor klinke/flise arbejde. Vi laver alt fra total renoveringer med nyt klinkegulv, flisevæge og andet til mindre opgaver som at fuge up.


Det er vigtigt for os at være respektfulde og have kunden er i fokus når vi træder ind i andres hjem. Vi har derfor altid en god dialog med vores kunder.

  • Vi har dygtige ansatte der kan renovere og fuge til alle behov. 


  • Alle vores ansatte er venlige og vi er altid i dialog med vores kunder for en bedre oplevelse.

PUDS


Vi har i mange år arbejdet på mange forskellige byggeprojekter og har med den mængde erfaring opbygget os en stor kompetence indenfor puds.


Vi har mange forskellige arbejdsopgaver når det kommer til at renovere, og en har dem er puds. Vi har rigtigt kvalificerede ansatte i firmaet til at varetage denne opgave og vi kan dermed kvalitetsikre et flot stykke arbejde når vi er ude.

  • Vi sikrer et godt flot stykke arbejde så at din bolig kommer til at stå skarpt efter vores arbejde er færdigt.

  • Som med alt andet sørger vores ansatte altid for at jeres hjem bliver efterladt i en flot og opryddet tilstand.

TILBYGNINGER / INDVENDIG RENOVERING


Med vores ekspertise inden for generelt renovering, er vi også rigtig dygtige til at lave tilbygninger. Det er noget arbejde vi har meget erfaring med og er rigtig dygtige til. 


Den invendige renovering er alt efter behov, men kan oftest være ting som feks. Badeværelser og køkkener. 


Derudover kan vi også opføre fundamenter samt sokler. 


VORES PROCES

01.


Tilbud


Alt arbejde starter med at finde ud af hvad kunden har brug for til deres byggeprojekt og på den måde skabe et solidt fundament for et godt tilbud.


02.


Udførsel


Når aftalen er i hus, indkøber vi materialer og får sat gang i byggeprocessen. Det er i den periode alle vores meget kvalifiserede ansatte gør deres bedste for et godt produkt.


03.


Oprydning


Når vores ansatte har udført det aftalte arbejde til tiden, rydder vi op og sørger for at alt er som det spiller og at kunden er glad og tilfreds. 


04.


Færdig


Så nemt var det, du har nu fået udført et godt stykke arbejde og kan nu sætte dig og nyde din nye tilføjelse til dit hjem.


KONTAKT OS NU FOR AT FÅ ET TILBUD